Top
Image Alt

Service

ONZE SERVICE

Met de aanschaf van een van onze professionele magnetrons heeft u gekozen voor duurzaamheid en de beste kwaliteit. Onze magnetrons zijn ontwikkeld om jarenlang intensief te worden gebruikt in een drukke horeca keuken.

Mocht u toch ondersteuning nodig hebben, dan helpen onze medewerkers u graag verder. Ook staan onze gespecialiseerde servicetechnici altijd voor je klaar om een reparatie snel en adequaat uit te voeren. Dit op afspraak in onze werkplaats te Waalwijk of bij u op locatie. Vul hiervoor onderstaand storingsformulier in en we nemen z.s.m. contact met u op om een afspraak in te plannen.

Garantie

Alle door ons geleverde apparaten hebben minimaal 1 jaar garantie. Mocht een storing voorkomen binnen deze periode dan zullen wij de reparatie kosteloos uitvoeren. Voorwaarde is wel dat het apparaat wordt gebruikt zoals in de bij het apparaat geleverde handleiding staat aangegeven.

Al sinds 1989 zijn wij gespecialiseerd in professionele magnetrons welke worden verkocht via ons dealernetwerk in de Benelux. Storingen worden verholpen op locatie en in onze werkplaats.

Onderhoud

Het is ook mogelijk om door ons jaarlijks onderhoud te laten uitvoeren. Dit zal de levensduur ongetwijfeld positief beïnvloeden en bijdragen aan het verminderen van (vaak onnodige) storingen in de toekomst.

Tijdens een onderhoudsbeurt wordt het apparaat getest op werking, veiligheid (lekkage magnetrongolven) en afgegeven vermogen. Verder worden kleine reparaties zoals bijvoorbeeld het afstellen van de deur direct uitgevoerd.

Het onderhoud wordt jaarlijks uitgevoerd op een door ons te bepalen datum en tijd, uiteraard in overleg met u. Na elk onderhoud kunt u aangeven of dit het volgende jaar weer gewenst is, u zit dus nergens aan vast!

Mocht u van deze mogelijkheid gebruik willen maken kunt u onderstaand onderhoudsformulier invullen. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op.

Onderdelen

Ook voor onderdelen en/of accessoires bent u bij ons op het juiste adres, wij hebben alle onderdelen van Panasonic, Samsung, Sharp en Menumaster op voorraad!

E-Mail: service@magnetron.biz
Telefoon: +31 (0)416-745551
Whatsapp : +31 (0)416-343902